Vés al contingut

notícies relacionades

musica-espiritualitat-00

Què hi ha més espiritual que la música?

Jordi Llisterri –CR | Un dels motius pels quals ha d'existir una fundació que promogui el diàleg fe-cultura és introduir els temes religiosos, espirituals i transcendents en els espais culturals. Evitar l'eclipsi d'aquests temes i arribar a públics que habitualment no se'ls veu per les convocatòries confessionals. Això és el que va aconseguir aquest dimecres la Fundació Joan Maragall en l'acte celebrat a l'auditori del Palau de la Música Catalana, organitzat conjuntament per les dues institucions.
canolich-presentacio

Miki Núñez actuarà al festival cristià Canòlich Music

CR | El Centre Cultural i de Congressos Lauredià ha acollit aquest dilluns la presentació de la desena edició del Festival Canòlich Music que se celebrarà del 16 al 19 de novembre. En la roda de premsa, el rector de Sant Julià de Lòria i delegat d'Ensenyament del bisbat d'Urgell, Pepe Chisvert, i la cònsol menor de Sant Julià, Mireia Codina, han explicat que els músics convidats enguany seran Miki Núñez, Grilex, Meraki i Cesc Sansalvadó. 

Montserrat consolida la seva excel·lència musical

(Vida Nueva) L'excel·lència musical de l'Abadia de Montserrat s'ha edificat sobre la passió per la música i el cant com a instrument de la litúrgia. Ve de segles enrere, però, en els darrers anys, aquesta vocació de conrear els diferents àmbits musicals s'ha consolidat.

Montserrat proposa unes trobades per a treballar música i litúrgia

(Abadia de Montserrat) Les Trobades d’Animadors de Cant per a la Litúrgia de Montserrat se celebraran enguany durant les setmanes del 28 de juliol al 2 d’agost, del 4 al 9 d’agost, i del 18 al 23 d’agost. Seran una nova ocasió per viure uns dies de treball musical i litúrgic.

"El nostre país està a la cua de la música culta per a orgue"

(Eulàlia Tort –CR) Amb l'arribada del bon temps, comença la temporada de festivals d'estiu a casa nostra. L'Abadia de Montserrat n'acull un que ja s'ha convertit en una cita imprescindible per als amants de la música d'orgue i que enguany celebra la seva quarta edició precedit per l'èxit de públic.

panoràmica

Veure la fe

podcasts