Vés al contingut

notícies relacionades

si-no-estas

La cançó viral més escoltada a Spotify parla de Déu?

ROGER VILACLARA –CR | 55 milions de reproduccions a Spotify, número u a les llistes estatals i entre les deu més escoltades a Portugal, França i, fins i tot, a escala mundial. Són les xifres que acumula 'Si no estás', el nou èxit musical que s'ha fet viral a TikTok i que no deixa de sonar en les darreres setmanes. Segur que té moltes raons per ser un número u, però un dels aspectes que crida l'atenció és el debat generat a les xarxes sobre el seu significat: la cançó més escoltada a Spotify parla de Déu?

cançoner-consell-evangelic

El Consell Evangèlic promou un cançoner digital de música cristiana en català

LUCÍA MONTOBBIO –CR | Les esglésies evangèliques de Catalunya han començat a recopilar cançons de música cristiana en català per configurar un cançoner digital que ja està en marxa. Feia temps que les esglésies evangèliques veien la necessitat de reunir cançons en llengua catalana per a la seva litúrgia.

musica-espiritualitat-00

Què hi ha més espiritual que la música?

Jordi Llisterri –CR | Un dels motius pels quals ha d'existir una fundació que promogui el diàleg fe-cultura és introduir els temes religiosos, espirituals i transcendents en els espais culturals. Evitar l'eclipsi d'aquests temes i arribar a públics que habitualment no se'ls veu per les convocatòries confessionals. Això és el que va aconseguir aquest dimecres la Fundació Joan Maragall en l'acte celebrat a l'auditori del Palau de la Música Catalana, organitzat conjuntament per les dues institucions.

canolich-presentacio

Miki Núñez actuarà al festival cristià Canòlich Music

CR | El Centre Cultural i de Congressos Lauredià ha acollit aquest dilluns la presentació de la desena edició del Festival Canòlich Music que se celebrarà del 16 al 19 de novembre. En la roda de premsa, el rector de Sant Julià de Lòria i delegat d'Ensenyament del bisbat d'Urgell, Pepe Chisvert, i la cònsol menor de Sant Julià, Mireia Codina, han explicat que els músics convidats enguany seran Miki Núñez, Grilex, Meraki i Cesc Sansalvadó. 

Veure la fe

podcasts