Vés al contingut
admin

(CR) L’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, també ha obert un compte personal al Twitter. Dimecres va escriure la primera piulada de salutació. “Benvinguts al meu Twitter. Espero que de tant en tant us pugui escriure algunes reflexions”, és el text del primer missatge de @PujolJaume.

L’arquebisbe Pujol amplia així la seva presència a la xarxa després de ser el primer bisbe en tenir un blog personal. Una presència a les xarxes socials que gestiona personalment amb textos i continguts propis elaborats pel mateix arquebisbe. En el blog, fa periòdicament una crònica de les seves activitats pastorals. Alhora, se suma a la comunicació institucional de l’arquebisbat a través de la web i les xarxes social o de canal d’emissions en directe que estan posant en marxa.

Pujol és el segon bisbe de Catalunya amb compte personal twitter, després del cardenal Lluís Martínez Sistach que va obrir un compte personal aquest mes de març. Dels dotze bisbes catalans, dos més tenen presència a les xarxes socials: Joan Piris de Lleida amb un perfil propi a Facebook i Xavier Novell de Solsona amb una pàgina institucional.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.