Vés al contingut

notícies relacionades

El 2 de novembre es podrà visitar la tomba de Sant Fructuós, amagada durant 80 anys

(Arquebisbat de Tarragona) La intervenció arqueològica per part de l’arquebisbat de Tarragona, l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) i l’Ajuntament de Tarragona, al recinte de la Fàbrica de Tabacs de la ciutat, ha permès documentar les restes de la fonamentació de l’absis de la basílica martirial i la tomba.

El Vaticà aprova la creació de la Facultat Antoni Gaudí

(Facultats Eclesiàstiques de Catalunya) El cardenal Zenon Grocholewski, prefecte de la Congregació per a l’Educació Catòlica, ha signat aquest dijous al migdia a Barcelona el decret de creació de la Facultat Antoni Gaudí d’Història de l’Església, Arqueologia i Arts cristianes (FHEAG), impulsada des de l’Arquebisbat de Barcelona.

La Catedral de Tarragona homenatja els compositors de l’arxidiòcesi

(Catedral de Tarragona) Un concert en reconeixement a tants preveres i laics compositors de l’arxidiòcesi de Tarragona. És el que es va celebrar el passat divendres a la Catedral de Tarragona amb el cor i l’orquestra dels Amics de la Catedral i els organistes Miquel Castillejo i Miquel Rovirosa, dirigits per Miquel Barbarà.

Els carmelites descalços marxen de Tarragona

(Arquebisbat de Tarragona) «Els pares carmelites de Tarragona, com molts altres instituts religiosos, estan en un moment difícil i això ha portat als superiors majors a prendre una decisió, la d’haver de deixar la seva presència com a comunitat a la ciutat de Tarragona. No ha estat una decisió presa a la lleugera».

panoràmica

Veure la fe