Vés al contingut

notícies relacionades

Musulmans catalans peregrinen a La Meca amb la Senyera

(David Casals –CR) La Seca. La Meca. I la Vall d'Andorra. I mai millor dit: en les peregrinacions de principis d'octubre a La Meca (Àrabia Saudita), la ciutat més sagrada de l'islam, ha estat present una senyera, que ha guiat a uns 200 peregrins catalans.

El papa Francesc ja parla català

(CR) A partir d’ara podreu llegir el papa en català. Les primeres homilies, discursos i gestos del papa Francesc han definit la novetat d’aquest pontificat. Per remarcar el vigor d’aquestes paraules i imatges, a partir d’ara a CatalunyaReligió.cat oferirem la traducció al català del les principals homilies i discursos del papa Francesc.

L’arquebisbe de Tarragona també al Twitter

(CR) L’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, també ha obert un compte personal al Twitter. Dimecres va escriure la primera piulada de salutació. “Benvinguts al meu Twitter. Espero que de tant en tant us pugui escriure algunes reflexions”, és el text del primer missatge de @PujolJaume.

"Les noves tecnologies poden ser una eina per millorar la comunicació parroquial"

(CR/Redacció) "Creiem que les noves tecnologies poden ser una eina més que aplicada a la pastoral pot millorar la comunicació i relació dins la parròquia i entre parròquies i barris o entitats" explica M. Carmen de la Fuente, membre de l'equip del CEP. Aquest és el motiu pel que el Centre d'Estudis Pastorals ofereix per primer cop un curs sobre TIC aplicada a la pastoral.

panoràmica

Veure la fe