Vés al contingut

notícies relacionades

Sant Joan de Déu celebra la festa dels seus màrtirs

(OHSJD) Aquest dissabte se celebra la festivitat dels Beats Màrtirs Hospitalaris de Sant Joan de Déu. L'orde hospitalari ha unificat a tot el món la celebració de la memòria dels Beats Braulio María Corres i companys màrtirs, que fins ara es commemorava el 30 de juliol, amb la dels Germans beatificats a Tarragona l'any passat.

Els carmelites descalços marxen de Tarragona

(Arquebisbat de Tarragona) «Els pares carmelites de Tarragona, com molts altres instituts religiosos, estan en un moment difícil i això ha portat als superiors majors a prendre una decisió, la d’haver de deixar la seva presència com a comunitat a la ciutat de Tarragona. No ha estat una decisió presa a la lleugera».

Pelegrins i familiars dels beatificats tornen a casa satisfets

(Laura Mor –CR/Tarragona) Amb la veu trencada i amb un somriure de satisfacció, un ancià en cadira de rodes s’acomiadava aquest diumenge de Tarragona i agafava l’avió per tornar cap a casa, a Menorca. Acaben de beatificar el seu germà, Joan Huguet, el rector de Ferreries que moria assassinat l’any 1936. El van acompanyar un centenar de menorquins, amics i familiars, contents de celebrar la beatificació del primer màrtir de les illes.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe