Vés al contingut

notícies relacionades

manresa-any-ignasia

David Guindulain: “Acaba l'Any Ignasià, però s'obre el temps de recollir fruits”

JESUÏTES | La ciutat de Manresa celebra aquests dies els darrers actes del programa de commemoració dels 500 anys del pas d'Ignasi de Loiola per aquesta ciutat. Per aquest motiu, la comunitat de jesuïtes de Manresa ha dirigit una carta a l'alcalde de la ciutat, Marc Aloy, expressant el seu agraïment per les iniciatives dutes a terme durant tot aquest temps. "S'acaba l'Any Ignasià, però s'obre el temps de recollir fruits", diu el superior de la comunitat dels jesuïtes de Manresa, David Guindulain, qui signa la carta.

El Govern i l'Ajuntament de Manresa inauguren l'Any Ignasià

(CR) Aquest dissabte Manresa ha acollit l'acte institucional d'inauguració de l'Any Ignasià amb motiu de la commemoració dels 500 anys de la conversió de sant Ignasi de Loiola. En l'acte hi ha participat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i l'alcalde de Manresa, Marc Aloy. 

L'Ajuntament de Manresa presenta el projecte Manresa 2022 al cardenal Omella

(Església de Barcelona/Ajuntament de Manresa) L’arquebisbe de Barcelona i president de la Conferència Espiscopal, el cardenal Joan Josep Omella, s’ha reunit aquest divendres al matí amb l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, i el regidor de Turisme i Projecció de Ciutat, Joan Calmet.

Vindrà el papa Francesc a Manresa el 2022?

(Jordi Llisterri-CR) El detall no és menor. Durant setmanes les audiència privades oficials del papa anunciades per la Santa Seu només han estat a membres de la cúria o ambaixadors residents a Roma.

Veure la fe