Vés al contingut

notícies relacionades

porta-jubileu

Els jesuïtes clausuren l'Any Ignasià tancant la Porta del Jubileu de Manresa

Jesuïtes | La Companyia de Jesús ha celebrat aquest diumenge, coincidint amb la diada de sant Ignasi, la clausura de l'Any Ignasià. Al Santuari de la Cova de Manresa, el bisbe de Vic, Romà Casanova, ha tancat la Porta del Jubileu posant fi a la commemoració del 500 aniversari de la ferida i conversió d'Ignasi de Loiola. 
animaset

Els Cinemes Girona s’omplen en l’estrena del documental 'El Camí Ignasià' a Barcelona

Animaset | El documental 'El Camí Ignasià', produït per Animaset i dirigit per Jordi Roigé, ha omplert una sala de 300 persones dels Cinemes Girona aquest dimecres en la seva estrena a Barcelona. En la breu presentació a l’inici de la projecció, Roigé ha dit que la del camí ignasià és “una experiència molt potent” i ha anunciat que la producció es podrà veure en 52 sales de tota la geografia espanyola en el que ha dit que és un “fet insòlit” per un documental.

La Pau centra el pregó de Pasqua de Blanquerna

(CR) Pau. Aquest ha estat el missatge del pregó de Pasqua de la Fundació Blanquerna. El pregó d’aquest any l’ha pronunciat el delegat del Jesuïtes a Catalunya, Enric Puiggròs, coincidint amb els 500 anys de la conversió de Sant Ignasi. Un pregó que ha enllaçat l’Any Ignasià i l’espiritualitat ignasiana amb la recerca de la pau i el context social i emocional que ens ha portat la Covid.

Enric Puiggròs, escollit procurador provincial dels jesuïtes

(Jesuïtes) La congregació provincial de la Companyia de Jesús ha escollit aquest diumenge al matí el pare jesuïta Enric Puiggròs com a procurador de la província d'Espanya. També ha elegit José Ignacio García Jiménez com a suplent per al cas que Puiggròs no pogués complir la seva comesa. El procurador participarà a la propera congregació de procuradors (la 71a) que tindrà lloc a Loiola a partir del 15 de maig de 2023.

L'IQS debat sobre la cultura vocacional amb Enric Puiggròs

(Jesuïtes) El delegat de la Companyia de Jesús a Catalunya, Enric Puiggròs, ha estat el convidat de la nova sessió dels 'Divendres Liola' que es realitza a l'Institut Químic de Sarrià (IQS). En aquesta ocasió, la sessió s'ha centrat a debatre com incorporar la cultura vocacional al centre.

recull de notícies

Veure la fe