Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Bisbat de Tortosa) El projecte 'El Futur a la Motxilla' que té en marxa Càritas Diocesana de Tortosa ha rebut el suport de la Fundació "la Caixa" a través d'una aportació econòmica. La directora d'institucions de CaixaBank a Tarragona, Montserrat Mallafré, i el director de Càritas Tortosa, Didac Rodríguez, han signat el conveni de col·laboració aquest dilluns. 

Amb 'El Futur a la Motxilla', Càritas Diocesana de Tortosa posa a l’abast de famílies amb menys recursos econòmics tot tipus de material escolar que les ajudes públiques no han cobert i que és necessari per a l’educació dels seus fills i filles. Aquest projecte està destinat a nens i nenes d’educació infantil, educació primària i ESO.

Actualment participen d’aquest projecte 10 Càritas locals, parroquials i interparroquials i permet atendre a un total de 200 nens i nenes de les diverses poblacions.

Des de Càritas Diocesana de Tortosa agraeixen a CaixaBank i la Fundació "la Caixa" el seu suport en aquest projecte. Aquest permetrà fer front a les necessitats educatives que no poden cobrir les famílies pels seus propis mitjans i que "són de vital importància per tal de completar la seva formació acadèmica amb bones condicions".