Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

(CR) Concert de l'Escolania de Montserrat a la parròquia del Carme del Raval de Barcelona per celebrar els 20 anys de Cintra. Més de 350 alumnes han passat per aquesta escola que ofereix una segona oportunitat als joves que han tingut dificultats amb els estudis. El centre està sostingut per una trentena de congregacions religioses. Representats d'aquestes entitats i tota la família que ha fet possible arribar als 20 anys es van reunir aquest dijous per celebrar-ho.

Aquesta trajectòria es va recordar en un emotiu vídeo, especialment pel record al seu primer impulsor, el germà de la Salle Joan Lluís Casanovas. A l'acte també hi van donar suport els periodistes Albert Om i Agnès Marquès, que es van encarregar de presentar-lo. El president de Cintra, Josep Sanromà, i la directora, Imma Bonada, van explicar la tasca realitzada, que també es explicitar amb el testimoni de tres exalumnes.

També va donar suport al projecte la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, i la consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz. La consellera va definir Cintra com "un espai de creixement personal i de tot el país".

L'Escolania, que una vegada a l'any fa un intercanvi amb els alumnes de Cintra, ja va cantar en l'acte dels 10 anys de Cintra.