Vés al contingut

notícies relacionades

Una crida a buscar espais comuns, l’últim escrit de Núria Gispert 

(CR) Persones de l'àmbit de la comunicació, l'educació i el tercer sector s'han reunit aquest dimarts per presentar el nou estudi Claves de éxito para el ascensor social. Es tracta d'una publicació que recull els coneixements adquirits al llarg de 15 anys en les 117 conversacions sobre immigració al Braval.

Cintra, 20 anys donant segones oportunitats a joves

(Glòria Barrete –CR) És dimecres al matí i, com cada setmana des de fa dos anys, l'Àngel Pons agafa el cremallera de Montserrat fins a Monistrol, i d'allà un tren cap a Barcelona. S'encamina pels carrers del Raval amb l'objectiu d'arribar a Cintra, l'escola on dos matins per setmana l'esperen alguns alumnes de l'ESO per fer matemàtiques.

El Raval llueix acollida i hospitalitat en la Pasqua Interreligiosa

(Alba Sabaté –CR) El Raval és la suma de tots, un espai d’acollida. Aquest és el missatge que ha llençat aquest dimecres el Grup Interreligiós del Raval de Barcelona (GIR) durant la quarta edició de la Pasqua Interreligiosa, que ha tingut lloc a la Rambla del barri. L’objectiu, segons Fàtima Ahmed, una de les organitzadores i membre de l’Associació Intercultural Diàlegs de Dona, és “contribuir a una bona convivència amb activitats en què la gent participi i es relacioni”.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe