Vés al contingut

notícies relacionades

escolania-montserrat-pius-x

​​​​​​​L'Escolania cantarà a la parròquia de Sant Pius X de Barcelona

PARRÒQUIA DE SANT PIUS X | Amb motiu dels 60 anys de la inauguració de la Parròquia de Sant Pius X, l'Escolania de Montserrat oferirà un concert el pròxim divendres 17 de novembre a les 20:30 h. Aquest concert s’emmarca en el conjunt d’actes que la Parròquia celebrarà per commemorar aquest aniversari i que culminaran amb la consagració del Temple atès que va ser inaugurat, però no consagrat.
Escolania Roma

Un miler de persones gaudeixen de l’Escolania a Roma

JORDI LLISTERRI –CR/ROMA | Més d’un miler de persones han pogut gaudir aquest dissabte d’un concert de l’Escolania de Montserrat a Sant Pau Extramurs. És una de les basíliques principals de Roma que ha quedat plena pels catalans del pelegrinatge de Montserrat i públic de la ciutat. L’abat de Montserrat, Manel Gasch, ha donat la benvinguda especialment als italians i ha presentat l’Escolania com a “ambaixadors de Montserrat” a través de la cultura i el patrimoni musical.
confraria-montserrat-800anys-pelegrinatge

Montserrat pelegrina al Vaticà

ABADIA DE MONTSERRAT | 800 persones pelegrinaran de Montserrat a Roma amb motiu del 800 aniversari de la fundació de la Confraria de la Mare de Déu de Montserrat, del 6 al 9 d’octubre.
escolania-montserrat

Montserrat tindrà escolanes

CR | Montserrat comptarà per primer cop en els seus prop de mil anys d’història amb un cor que incorporarà veus femenines. L’Abadia tindrà el curs vinent un nou cor, format per nois i noies de 17 a 24 anys. Es mantindrà l’actual escolania només de nens, però l’Abadia tindrà el curs vinent un nou cor, format per nois i noies de 17 a 24 anys. Aquest cor mixt participarà en els oficis litúrgics de la mateixa manera que l’actual escolania i, segons l’Abadia, “si bé seran més grans que els actuals, podran ser considerats igualment ‘escolans’ i ‘escolanes’, aniran vestits amb saia i roquet i quedaran inscrits en el llibre oficial de vesticions”.

L'Escolania de Montserrat començarà una gira per Alemanya aquest estiu

(Abadia de Montserrat) La segona part del curs es viurà amb molta activitat concertística a l'Escolania de Montserrat. La millora de la situació global per la pandèmia ha provocat una allau de peticions per als propers mesos per al curs present i per al vinent. Fins i tot, ha estat convidada a participar en un festival d’escolanies, que tindrà lloc a Nürnberg, Alemanya, els dies 18 i 19 de juny.

La Fundació 'la Caixa' renova el conveni de beques de l'Escolania de Montserrat

(Fundació 'la Caixa') CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació 'la Caixa', ha renovat el conveni de col·laboració amb la Fundació Abadia de Montserrat 2025, per mitjà del qual formalitza el seu suport al Programa de Beques de l’Escolania de Montserrat. Aquest és el setè any que l’entitat contribueix, amb la seva aportació econòmica, en el desenvolupament del Programa de Beques de l’Escolania.

Veure la fe

podcasts