Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Justícia i Pau) La trobada de persones sòcies i voluntàries de Justícia i Pau s'ha celebrat a la parròquia de Sant Josep de Badalona sota el lema 'Caminant amb esperança'. Un acte que ha inaugurat el nou curs i amb el qual s'ha impulsat el procés de reflexió de les orientacions estratègiques per les activitats a desenvolupar durant el període 2022-2025. També s'ha presentat l'Agenda Llatinoamericana i s'ha homenatjat a l'expresident de l'entitat, Arcadi Oliveres, en un acte final organitzat pels membres de la comissió de Justícia i Pau a Badalona. En la trobada ha participat Khalid Ghali, comissionat de Multiculturalitat i Pluralisme Religiós de l'Ajuntament de Barcelona. 

La jornada d'aquest dissabte 23 d'octubre ha començat amb unes paraules de benvinguda del president de l’entitat, Eudald Vendrell, amb un record especial a Oliveres, seguida d’una pregària dirigida per Josep Maria Fisa, consiliari de l'entitat. 

Ghali ha explicat la diversitat existent a la ciutat de Barcelona, valorant el pluralisme i la multiculturalitat. També ha destacat els reptes existents i les activitats dutes a terme per l’Ajuntament en diferents àmbits per atendre una ciutadania plural. En acabar la seva exposició s'ha obert un espai de diàleg amb ell.

La jornada ha continuat amb una reflexió preparada pel Willy Gerard López, coordinador de l’equip d’incidència de l’Eix de Drets Humans, al fil de la conferència impartida per la catedràtica Maria José Fariñás al 'Encuentro de la Comisión General de Justicia y Paz' celebrat a Valladolid al setembre.

Seguidament els assistents han dut a terme un treball per grups per tal d'orientar la tasca de l'Eix de Drets Humans i s'ha celebrat un dinar de germanor.