Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

(CR) Unes cinc-centes persones s'han aplegat aquest dissabte a la tarda a la plaça de Sants, davant del col·legi Maristes Sants-Les Corts, sota el lema 'Amb les víctimes, amb el professorat, amb l'escola'. Mares, pares, alumnes, antics alumnes, professors, personal de l'escola i antics treballadors s'han sumat així a la campanya de suport a les xarxes, que ha circulat amb l'etiqueta #confioenmaristes i que recull d'altres eslògans, com "orgull marista" o "maristes, una gran família".

La concentració, que s'ha tancat amb un aplaudiment, ha reunit representants de tota la comunitat educativa, que han volgut expressar el rebuig a qualsevol vulneració a la infància, així com el seu suport a la institució, després que s'hagin fet públiques diverses denúncies per abusos a menors.

Precisament divendres, la Federació d’Associacions de Mares i Pares dels Col·legis Maristes de Catalunya va fer públic un comunicat expressant la seva voluntat de "renovar la confiança que hem dipositat com a mares i pares als maristes".