Vés al contingut

notícies relacionades

Un rellotge per a que famílies ajudin famílies

(Laura Mor –CR) Són famílies que volen ajudar d'altres famílies. Les Comunitats de Vida Cristiana han creat un mètode que neix de la màxima ignasiana del “en tot servir i estimar”. De manera que siguin “famílies per als altres”. És el 'Rellotge de la Família' i, després d'una prova pilot, es presenta a Barcelona, al Casal Loiola, de la mà d'un dels seus creadors, el sociòleg Fernando Vidal, el proper dissabte 15 d'octubre.

"Volem renovar la confiança que hem dipositat com a mares i pares als maristes"

(Federació d’Associacions de Mares i Pares dels Col·legis Maristes de Catalunya) Aquesta setmana ha estat plena de notícies desoladores per totes les nostres Comunitats Educatives. Arrel de les diverses informacions que han estat publicades als mitjans volem expressar el més enèrgic rebuig als fets esdevinguts i la preocupació lògica que com a mares i pares ens embarga. Volem fer arribar, abans de tot un missatge d’afecte i suport a les famílies afectades i posar-nos a la seva disposició en aquest trist i difícil moment.

"No podem anar de pesca quan oferim l'evangeli"

(Laura Mor –CR) La delegació d'Apostolat Seglar de la diòcesi de Barcelona incorpora algunes novetats al proper curs de primer anunci. En la quarta edició proposada, s'adreça de manera explícita a mestres i professors d'escoles cristianes, així com també a pares i mares vinculats a la seva comunitat educativa. Aquest dissabte tindrà lloc la primera sessió.

Nou centre matern infantil de Càritas a Ciutat Vella

(Càritas) El 14 de novembre, va tenir lloc l’acte de benedicció d’un nou equipament que donarà atenció a un grup de mares i als seus fills de 0 a 3 anys. L’objectiu és donar resposta a les necessitats d’aquestes famílies que, tot sovint, es troben privades d’ingressos econòmics i de suport per cuidar els nens.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe