Vés al contingut

notícies relacionades

Les famílies de l’escola cristiana, implicades a fer créixer l’escola catalana

(CR) En acabar el curs, la Confederació Cristiana d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (CCAPAC) ha fet arribar aquesta Carta Oberta les famílies. El text reclama el reconeixement de l’aportació de fa l’escola cristiana al sistema educatiu del país i reitera la crítica als tòpics que envolten aquesta opció educativa del pares. Carta Oberta de les AMPAs d’escoles cristianes a les famílies: “Volem ser”

La Casa Museu Gaudí ofereix un taller de trencadís en família

(Basílica de la Sagrada Família) Des del 15 d’octubre fins al 20 de novembre els dissabtes i diumenges seran més Gaudí que mai. Amb el taller ‘Gaudí per un dia. Taller infantil de trencadís en família’ els nens i nenes de 6 a 12 anys posaran en pràctica la tècnica del trencadís, que ha esdevingut icona mundial, i descobriran juntament amb les seves famílies l’imaginari gaudinià en un entorn únic com és la Casa Museu Gaudí.

Un rellotge per a que famílies ajudin famílies

(Laura Mor –CR) Són famílies que volen ajudar d'altres famílies. Les Comunitats de Vida Cristiana han creat un mètode que neix de la màxima ignasiana del “en tot servir i estimar”. De manera que siguin “famílies per als altres”. És el 'Rellotge de la Família' i, després d'una prova pilot, es presenta a Barcelona, al Casal Loiola, de la mà d'un dels seus creadors, el sociòleg Fernando Vidal, el proper dissabte 15 d'octubre.

Les escoles cristianes mantenen la demanda malgrat la davallada demogràfica

(Jordi Llisterri –CR) L'escola cristiana ha superat la revalida que cada any suposa el procés de matriculació. Aquest curs començava amb la incògnita per la davallada d'alumnes que iniciaven P3, el curs en què habitualment els pares escullen a quina escola porten els seus fills. Tot i que el sistema educatiu de primària i secundària ha crescut aquest curs amb gairebé 8.000 alumnes, per baix cada vegada entren menys nens al sistema escolar. Simplement perquè a Catalunya neixen menys nens.

Xerrada d’orientació universitària per a pares a Blanquerna

(Fundació Blanquerna) Aquest dijous 31 de març, Blanquerna-URL, juntament amb La Salle-URL, organitza una nova xerrada de la quarta Sessió d’Orientació Universitària, amb el títol “Escollir estudis universitaris al segle XXI: com es pot orientar els fills”.

"Volem renovar la confiança que hem dipositat com a mares i pares als maristes"

(Federació d’Associacions de Mares i Pares dels Col·legis Maristes de Catalunya) Aquesta setmana ha estat plena de notícies desoladores per totes les nostres Comunitats Educatives. Arrel de les diverses informacions que han estat publicades als mitjans volem expressar el més enèrgic rebuig als fets esdevinguts i la preocupació lògica que com a mares i pares ens embarga. Volem fer arribar, abans de tot un missatge d’afecte i suport a les famílies afectades i posar-nos a la seva disposició en aquest trist i difícil moment.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe