Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Salut Alta) Després d’estar tres mesos confinats, 100 infants i adolescents del barri de la Salut Alta de Badalona necessiten propostes educatives i de qualitat per tornar a sortir cada dia de casa. Per això, la Fundació Salut Alta engega la campanya de microdonacions econòmiques #Motxilla2020 amb la voluntat de trobar persones que vulguin col·laborar fent un donatiu per finançar les activitats d’estiu.

Quan t’han posat la por del contagi al cos, quan has trencat amb l’escola i quan vius en un barri sense recursos, necessites un espai on parlar i sortir d’un àmbit familiar que no sempre ens ajuda a créixer”. Així ho explica Maria Nadeu, directora de la Fundació Salut Alta, l’entitat que treballa amb infants, adolescents i famílies que viuen situacions de pobresa severa al barri de La Salut de Badalona. “I és que desconfinar-se en un barri com aquest no és tan fàcil. Quan la llei ho va permetre, tothom tenia moltes ganes de sortir del confinament i ocupar carrers, places, terrasses, muntanya... Però a la Salut Alta hi ha hagut infants que fins el dia 29 de juny no han sortit de casa. Per què? Perquè no tenien raons per sortir”. 

#Motxilla2020: raons per sortir

Davant aquesta realitat, l’entitat ha reorganitzat les propostes de lleure per aquest estiu i, des del 29 de juny, ha iniciat quatre setmanes de casal d’estiu per a 60 nens i nenes de primària, dues setmanes de casal d’estiu a la ciutat per 30 adolescents i, com a novetat, quatre dies de colònies a Ogassa on hi participaran una vintena de nois i noies.

Per dur-ho a terme, la Fundació Salut Alta ha obert la campanya de microdonacions econòmiques #Motxilla2020 per finançar un 15% del cost que suposen les activitats. Per això, busca persones que creguin en el potencial del lleure i que vulguin oferir oportunitats educatives perquè els nens i nenes del barri tinguin raons per sortir cada dia de casa. Les aportacions es poden fer a través de la pàgina web habilitada, per transferència o a través de Bizum al 33399.