Vés al contingut

Milers de famílies esperen urgentment el nostre suport

Des de la Fundació del Convent de Santa Clara i la seva Plataforma dels aliments ens trobem en una situació d’emergència degut a la crisis sanitària del COVID-19, que ha esdevingut una crisis social, Constatem que tota la societat està patint els seus efectes devastadors, però encara més i mes desesperant es la situació dels més pobres, i d’aquells que han perdut la seva feina precària a causa de la pandèmia.

Per aquesta raó, des de la Fundació del Convent de Santa Clara, fem una crida URGENT a la societat, perquè ens ajudin a donar ajudes essencials a tantes famílies avui amenaçades en la seva supervivència.

En els nostres centres sanitaris, molts professionals estan lluitant a mort per salvar vides, i a diversos llocs molta gents s’implica per pal·liar els efectes d’aquest drama anomenat Covid 19.

Nosaltres ens sentim corresponsables, i volem implicar a la Ciutadania. Es preveu una post pandèmia, com una post guerra, en la que hi haurà molts damnificats, que ja estan patint, entre ells molts nens i molta gent gran, ja molt castigada en aquest últim més.

Als recursos que ja tenim activats d’habitatge, de formació, de tallers d’aprenentatge, d’integració, hem d’activar de forma emergent i amb més recursos el de la Plataforma dels aliments. Es preveuen mesos molt difícils i necessitem amb urgència garantir que el menjar arribi a totes les llars que pateixen a causa de la pobresa. Per això busquem donacions en espècie de productes essencials d’alimentació higiene personal, neteja de la llar i per nadons o bé donatius en efectiu per tal de comprar el necessari.

Ajudeu-nos a poder donar-li un sostre i aliments i una sortida

https://www.fundaciodelconventdesantaclara.org/donacio

Donatius: ES43 2100 3093 0722 0031 6970

Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.