Vés al contingut

notícies relacionades

Els bisbes catalans segueixen amb “profunda preocupació” la vaga de fam

(Jordi Llisterri -CR) Els bisbes catalans expressen “el seu respecte i alhora la seva profunda preocupació davant la vaga de fam” dels quatre líders polítics catalans a la presó de Lledoners. Així ho expliquen aquest dilluns amb una carta de la secretaria de la Conferència Episcopal Tarraconense adreçada a Isabel Turull, germana d’un dels quatre presos en vaga de fam.

El bisbat de Solsona dona suport als dejunis pels presos

(CR) El bisbat de Solsona ha donat suport públicament “al dejuni solidari i vetlles solidàries amb els presos catalans”. Així ho ha comunicat a través d’una nota al web del bisbat. Concretament, s’afegeix a la iniciativa dels capellans que promocionen entre les comunitats cristianes “fer dejuni els divendres”.

Montserrat expressa el “respecte” per la vaga de fam i denuncia la situació dels presos

(CR) L’abadia de Montserrat ha expressat en un comunicat “el nostre absolut respecte per una decisió tan personal” valorant la vaga de fam iniciada el dissabte passat per Jordi Sànchez i Jordi Turull a la presó de Lledoners. El comunicat, amb data de diumenge, es va fer públic aquest dilluns al matí al web de l’Abadia  i remarca que aquesta decisió “pot comportar unes conseqüències tan greus per a la seva salut”.

Veure la fe