Vés al contingut

notícies relacionades

Sant Joan de Déu convoca el primer Congrés de Solidaritat de la província

(Sant Joan de Déu) Del 17 al 19 de novembre de 2017 tindrà lloc el Primer Congrés de Solidaritat de la província Aragó-Sant Rafael de l'Orde Hospitalària de Sant Joan de Déu al Palau de Congressos de Barcelona (Fira de Montjuïc). Amb el lema 'Construint solidaritat', la trobada vol ser un espai de treball i reflexió de la família hospitalària: germans, treballadors, voluntaris i usuaris.

Bisbes de Catalunya: "Hi ha el dret al treball, i a un treball decent"

(CR) Els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense demanen "un treball decent en condicions de llibertat, equitat, seguretat i dignitat humana" per a tothom. Així ho han expressat aquest dijous, poques hores abans de la Jornada Mundial pel Treball Decent, que se celebra divendres. En la nota que han fet pública defensen el treball com "un bé i un dret fonamental de tota persona" i, des del compromís eclesial, recorden que "l’economia no pot ser mai un absolut i que ha d’estar sempre al servei de les persones".

Podeu llegir el text a continuació:

"La formació és necessària; no n’hi ha prou amb la intuïció o amb la bona voluntat"

(Càritas Barcelona) “Per a mi la formació és un element que acompanya el voluntari en la seva tasca i és molt necessària, ja que no n’hi ha prou amb la intuïció o amb la bona voluntat. A més a més, la formació fa obrir la ment i ens ajuda a posar-nos a la pell de les persones a les que ajudem”. És el testimoni de Mercè Roca, voluntària de la parròquia Santa Maria de Premià de Mar.

Globalitzar la fraternitat, no l'esclavitud ni la indiferència. Missatge del papa Francesc

(CR) "Faig una crida urgent a tots els homes i dones de bona voluntat, i a tots els qui, de lluny o de prop, fins i tot en els nivells més alts de les institucions, són testimonis del flagell de l'esclavitud contemporània, perquè no siguin còmplices d'aquest mal". Aquesta és una de les crides del papa Francesc en el Missatge per a la XLVII Jornada Mundial de la Pau 2015.

panoràmica

Veure la fe