Vés al contingut

notícies relacionades

caritas-tortosa-desembre

Bisbe Sergi Gordo: “Hem de viure el servei que fem a Càritas amb maduresa afectiva”

CÀRITAS TORTOSA | Amb una nombrosa participació de capellans i representants dels equips parroquials de les Càritas de Tortosa, el bisbe Sergi Gordo ha presentat aquest primer diumenge d'Advent el nou Pla Estratègic de Càritas Diocesana per al proper quadrienni 2023 - 2027 en la Jornada de Càritas. El Pla Estratègic de Càritas prèviament havia estat aprovat per unanimitat en l'assemblea general extraordinària convocada a l'efecte.

blanquerna-75-anys-8

“Blanquerna és una proposta d’esperança”

CR | Missa a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona per celebrar els 75 anys de la Fundació Blanquerna. El 1948 l’arquebisbat de Barcelona, amb la implicació de diverses congregacions religioses, va fundar l’escola de mestres Blanquerna que avui és la Fundació Blanquerna amb tres facultats, 26 titulacions de grau i més de set mil alumnes.

Sergi Gordo Periodistes

El bisbe Sergi Gordo es troba amb els periodistes de Tortosa

CR | Encara no quinze dies després de l’inici de seu episcopat a Tortosa, el bisbe Sergi Gordo va mantenir aquest dijous una trobada amb els mitjans de comunicació del seu territori diocesà. La trobada es va fer al Palau Episcopal per conèixer els professionals que treballen en el món de la comunicació en un espai de conversa.
Comiat bisbe Sergi

Barcelona acomiada Sergi Gordo, abans que prengui possessió com a bisbe de Tortosa

ARQUEBISBAT DE BARCELONA | La basílica de la Sagrada Família ha acollit aquest diumenge a la tarda l’Eucaristia en ocasió del comiat del bisbe Sergi Gordo Rodríguez com a bisbe auxiliar de Barcelona. En la celebració litúrgica, el cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, ha cedit el bàcol a Gordo, qui ha tingut l’oportunitat d’acomiadar-se de la diòcesi barcelonina i, especialment, dels membres de la cúria diocesana.

bisbe-gordo-jmj-2023

Bisbe Sergi Gordo sobre els joves: “Amb la JMJ diem no al fatalisme”

CR / LISBOA | Els joves són, sense dubte, els grans protagonistes de la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) que se celebra aquesta setmana a Lisboa. Però no hi són sols. Els acompanyen voluntaris, delegats de joventut, consagrats, religiosos i religioses, i també bisbes.

Sergi Gordo Omella

Omella: “No sé què passa amb Girona i si ho sabés no ho podria dir”

JORDI LLISTERRI CR | En la presentació a l’arquebisbat de Barcelona  del nou bisbe de Tortosa, Sergi Gordo, el cardenal Joan Josep Omella s’ha posat la bena abans de la ferida. En la intervenció inicial ja ha advertit sobre el perquè s’ha escollit abans el bisbe de Tortosa que el de Girona: “La pregunta s’ha de dirigir al Papa, jo no ho sé".

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe