Vés al contingut
Catalunya Religió
Sergi Gordo Periodistes

CR Encara no quinze dies després de l’inici de seu episcopat a Tortosa, el bisbe Sergi Gordo va mantenir aquest dijous una trobada amb els mitjans de comunicació del seu territori diocesà. La trobada es va fer al Palau Episcopal per conèixer els professionals que treballen en el món de la comunicació en un espai de conversa. També va fer unes declaracions reiterant el missatge que va donar en l’homilia de la celebració d’entrada a la diòcesi el 9 de setembre.

“No soc cap messies, ni vinc amb un programa predeterminat”, va explicar donant un missatge de continuïtat i recordant que estava al servei de tothom “tant dels que van a missa com dels que no van a missa”. També va reiterar que cal seguir treballant amb el que demana a tots els cristians el papa Francesc: “Que  no convertim l’Església en una aduana, que sigui inclusiva i centrada en donar a conèixer Jesucrist”.

 

 

 

Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.