Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(CR) Amb vocació de convertir-se en un referent dels dies de Setmana Santa aquest dilluns s'inicien les tres sessions en les que s'il·luminarà la Façana de la Passió. Dilluns, dimarts i dimecres es faran tres sessions a les 20:30, 21 i 21:30 hores. Una nova proposta de la Basílica de la Sagrada Família.

A la façana de la Passió s'il·luminaran dotze escenes que representen el camí de la Passió. Sobre cada escena hi haurà un text comentat pel bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull. Des del carrer de Sardenya, podrà anar resseguint les estacions del viacrucis a través de la locució musicada que acompanyarà la il·luminació.

A la façana de la Passió, Gaudí hi expressà la crueltat i les últimes hores de Jesucrist a través de 12 grups escultòrics tallats per l’escultor Josep Maria Subirachs.

Les projeccions (d’una durada d’entre 10 i 15 minuts) es faran tres vegades els dies 10, 11 i 12 d’abril. L’espectacle és gratuït i obert a tothom i es podrà seguir des del carrer.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.