Vés al contingut
Catalunya Religió

(Editorial Baula) El Grup Edelvives, al qual pertany l'editorial Baula, ha estat guardonat amb el premia Quality Innovation Award (QIA) en innovació educativa. L'Asociación Nacional de Centros Promotores de Excelencia (CEX) ha lliurat els premis en la fase estatal aquest 25 de novembre a Madrid.

D'entre les vuit organitzacions guardonades, el Grup Edelvives ha rebut el premi Innovació en el sector educatiu pel projecte Go STREAM. Un projecte d'aprenentatge integral per competències en tota l'etapa escolar, des d'Infantil fins a Secundària. D’aquesta manera, el grup Editorial competirà per aconseguir el Quality Innovation Award, edició internacional, la gala del qual tindrà lloc a Moscou el proper any 2022.

El projecte Go STEAM by Baula obre les portes al desenvolupament de l'Educació STEAM a les aules, i facilita de manera natural la integració de la tecnologia i la competència digital en el procés d'ensenyament-aprenentatge de l'alumnat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.