Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Maristes) Amb l’acabament del curs arriben algunes bones notícies relacionades amb el reconeixement de la tasca, l’esforç i la il·lusió de l’alumnat. La comunitat educativa dels Maristes està d’enhorabona.

Un alumne del col·legi Maristes Sants-Les Corts de Barcelona, Javier Sánchez Castro, ha estat el guanyador del 2n Premi Argó de Recerca de Batxillerat que entrega la UAB en àmbit de Tecnologia amb el seu treball de recerca: “Les targetes intel·ligents en el punt de mira”. En aquesta 16a edició s’hi han presentat 473 treballs en tot Catalunya.

D’altra banda, el grup Aldicebri, compost per alumnes de 3r d’ESO del col·legi Maristes Valldemia de Mataró han estat els guanyadors del projecte “Anunci gràfic”, que aquest any buscava donar resposta al repte: “Joves, mòbils i seguretat viària. Què fem?”. Els nois, Dídac Navarro, Álex Herrero i Salvador Cebrià, amb el treball “Game over”, van recollir el premi el dia 17 de juny a la seu del RACC de Barcelona de la mà de Juli Gendrau, subdirector general d'Ordenació Curricular del Departament d’Educació.

A la mateixa escola, els alumnes Joan Lloret, Eduard Homs i Marc de Gea, han estat nomenats alumnes d’honor per haver aconseguit resultats excel·lents al Batxillerat dual. També deu alumnes de Maristes Champagnat (Badalona) han aconseguit el Honor Roll Certificate en reconeixement al seu rendiment acadèmic en el primer any de Batxillerat Dual a l'escola. També a Badalona, Clara Díaz Lara, alumna de 4t d’ESO del col·legi, ha estat seleccionada entre els trenta millors de tot d'Espanya al programa “American Dream”, que ofereix la possibilitat d’estudiar als Estats Units amb una beca esportiva o acadèmica. Li desitgem tota la sort del món a la fase següent.

A Maristes Igualada, Bernat Solé, de 2n d’ESO, ha quedat 12è de tot Catalunya en la 42a edició del premi Coca-cola de relat breu en català.

Des de les escoles Maristes es feliciten tant a alumnes com al professorat, tot encoratjant-los a continuar sentint aquesta curiositat, ganes d’aprendre i motivació per tirar endavant amb nous projectes.