Vés al contingut

notícies relacionades

bisbes-parlen-solemnitat-pentecosta

Els bisbes parlen de la solemnitat de la Pentecosta

GIEC | El proper diumenge 19 de maig, solemnitat de la Pentecosta, es clou el temps pasqual, el temps joiós de la resurrecció del Senyor, amb l’enviament de l’Esperit Sant, que és el gran do que el Senyor regala a l’Església i a tota la humanitat.

bisbes-parlen-solemnitat-penecosta

Els bisbes parlen de la solemnitat de la Pentecosta

GIEC | El proper diumenge 28 de maig, solemnitat de la Pentecosta, es clou el temps pasqual, el temps joiós de la resurrecció del Senyor, amb l’enviament de l’Esperit Sant, que és el gran do que el Senyor regala a l’Església i a tota la humanitat. Aquest dia l’Església celebra el Dia de l’Acció Catòlica i de l’Apostolat Seglar amb el lema «Junts anunciem el que vivim», una jornada per a destacar el paper fonamental que té el laïcat en la corresponsabilitat eclesial i en la missió evangelitzadora, juntament amb els bisbes, els preveres, els diaques i els membres de la vida consagrada.

Els bisbes parlen de la Pentecosta

(GIEC) El proper diumenge 5 de juny, solemnitat de la Pentecosta, es clou el temps pasqual, el temps joiós de la resurrecció del Senyor, amb l’enviament de l’Esperit Sant, que és el gran do que el Senyor regala a l’Església i a tota la humanitat.

Els bisbes parlen de la Pentecosta

(GIEC) Diumenge 23 de maig, en la solemnitat de la Pentecosta, es clou el temps pasqual, el temps joiós de la resurrecció del Senyor, amb l’enviament de l’Esperit Sant, que és el gran do que el Senyor regala a l’Església i a tota la humanitat.

Els bisbes parlen de la Pentecosta

(GIEC) Diumenge 31 de maig, en la solemnitat de la Pentecosta, es clou el temps pasqual, el temps joiós de la resurrecció del Senyor, amb l’enviament de l’Esperit Sant, que és el gran do que el Senyor regala a l’Església i a tota la humanitat. Aquest dia l’Església celebra el Dia de l’Acció Catòlica i de l’Apostolat Seglar amb el lema «Vers una renovada Pentecosta».

Adolescents i joves d’arreu del país pregaran junts a Youtube per Pentecosta

(Laura Mor –CR) Avança a poc a poc el desconfinament a l’Església. I moltes activitats es mantenen encara en format virtual. Aquest dissabte al vespre els joves cristians d’arreu del país, en ocasió de la festa de Pentecosta, demanaran “el do de l’Esperit Sant”. És la Vetlla de Pentecosta que proposa el Secretariat Interdiocesà de Joventut (SIJ). Volen “celebrar i viure plegats tot demanant el do de l’Esperit Sant per cadascú de nosaltres i els nostres adolescents i joves”.

Els bisbes parlen de la Pentecosta

(GIEC) En la solemnitat de la Pentecosta, es clou el temps pasqual, el temps joiós de la resurrecció del Senyor, amb l’enviament de l’Esperit Sant, que és el gran do que el Senyor regala a l’Església i a tota la humanitat. Aquest dia l’Església celebra el Dia de l’Acció Catòlica i de l’Apostolat Seglar, amb el lema “Som missió”, una jornada que recorda que el laïcat juga un paper fonamental per a la nova etapa de l’evangelització.

panoràmica

Veure la fe