Vés al contingut

notícies relacionades

lgtbiq-fiduccia-supplicans - 1

“En l’oposició a les benediccions a homosexuals, el que està en joc és el tipus d’Església que volem”

ROGER VILACLARA –CR | Amb l'obertura de les benediccions a parelles homosexuals, el Papa travessa una de les polèmiques més dures i profundes del seu pontificat. Així ho ha destacat el rector de la parròquia Santa Anna, Peio Sánchez, aquest dimecres al vespre en l'acte 'Beneir, no maleir', organitzat per la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat i el Grup Sant Jordi de defensa i promoció dels drets humans.
peio-sanchez-ot

Peio Sánchez, Premi de Cinema Espiritual de Catalunya

MOSTRA DE CINEMA ESPIRITUAL | La vintena edició de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya es clausurarà amb el reconeixement a la trajectòria de Peio Sánchez, impulsor de la Mostra des del seu inici.
premi-tortuga-00

La Mostra de Cinema Espiritual celebra vint anys apostant pel talent jove

MOSTRA DE CINEMA ESPIRITUAL | El Districte Administratiu de Barcelona ha acollit aquest dijous l'aniversari de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya. El cicle de la Direcció General d'Afers Religiosos ha celebrat vint anys amb un acte centrat en el talent i la producció jove. També s’ha presentat l’edició d’enguany que explorarà la pobresa, la política i la producció catalana amb 90 projeccions a 40 sales diferents d’arreu del país.
santa-anna-fred

L'onada de fred a Santa Anna: “No podem deixar que cap dona dormi al carrer” 

AINA ARGUETA –CR | El fred cala fins als ossos. Encara més quan dorms al carrer. El perill de morir congelat és real per qui viu aquesta situació. Una manta és l'únic que et separa del món exterior. Així és com centenars de persones que dormien al carrer s’han trobat en l'onada de fred que ha afectat el país aquesta setmana.
mostra-cinema-espiritual-2022-00

La Mostra de Cinema Espiritual aposta pel cinema com a instrument educatiu

CR | La Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya ha arrencat aquesta setmana posant l’accent en el cinema com un instrument educatiu i per promoure la integració i la convivència. Aquest ha estat un dels eixos principals de la presentació de l’Espai Educatiu de la Mostra que s’ha fet aquest dijous al vespre a la parròquia de Santa Anna de Barcelona.

panoràmica

Veure la fe