Vés al contingut

notícies relacionades

Bert Daelemans

Bert Daelemans: “L'Església sempre ha estat promovedora de les arts; això ja no és així”

ELOI ARAN –CR | Fa enguany seixanta anys que es va publicar la constitució apostòlica sobre la litúrgia, titulada Sacrosanctum Concilium, el primer document magisterial del Concili Vaticà II. Amb motiu de l'efemèride, la Fundació Joan Maragall, en col·laboració amb la Fundació Balmesiana i el Museu Diocesà de Barcelona, organitza una sessió especial del Seminari de Patrimoni Sacre.

El patrimoni sacre, una eina pedagògica a l’abast de les escoles

(CR) És ja un tòpic parlar d’innovació en els espais d’aprenentatge, així com de la recerca d’una relació més oberta i dialogant de les escoles amb els equipaments culturals propers. Malgrat tot, la relació dels centres educatius amb el patrimoni sacre sol ser un territori inexplorat que presenta grans possibilitats pedagògiques a l’espera de ser posades en pràctica.

Catalonia Sacra formarà nous guies per entendre, explicar i gaudir del patrimoni

(Catalonia Sacra) A primers de novembre comença el programa de formació Catalonia Sacra per aquest curs. La proposta vol fornir de recursos a totes les persones interessades en conèixer les raons i les característiques del patrimoni cultural de l’Església i, en concret, a les vinculades al guiatge turístic i a la gestió patrimonial. El procés d'inscripció finalitza el proper 15 d'octubre.

panoràmica

Veure la fe