Vés al contingut

El dia de la inauguració de la Capella de Sant Lluc, al barri de Torre Baró, vàrem tenir la mala sort que el cardenal, Mns. Lluís Martínez Sistach, va accedir als locals per la porta secundària, que dóna a una placeta, en comptes de l'accés principal, visible des de l'Autopista. Aquest fet va comportar una crítica raonable al projecte: calia que els locals poguessin ser identificats per la seva funció en totes les façanes.

Per tal de donar resposta a aquest requeriment, des del despatx hem optat per una solució senzilla, econòmica i pròpia del disseny "retail": Portar el l'espai celebratiu interior a l'exterior o, en d'altres paraules, posar un vinil amb el retaule d'en Lau Feliu a les obertures practicables de les façanes visibles al trànsit rodat. D'aquesta manera, la duresa del retaule ceràmic es torna lluminós quan es retroil·lumina, esdevenint una mena de làmpada-vitrall que significa la presència de l'espai religiós al barri. En definitiva no és cap gran intervenció, però a voltes amb petits gestos es poden aconseguir molt bons resultats.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.