Vés al contingut
Catalunya Religió

(Fundació Blanquerna) Aquest dijous 31 de març, Blanquerna-URL, juntament amb La Salle-URL, organitza una nova xerrada de la quarta Sessió d’Orientació Universitària, amb el títol “Escollir estudis universitaris al segle XXI: com es pot orientar els fills”.

Aquestes sessions pretenen oferir als pares criteris per orientar adequadament els seus fills a l'hora d'escollir estudis universitaris. La xerrada anirà a càrrec dels especialistes en orientació universitària Tolo Moya, de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL, i Maria Pilar Torné, de La Salle. Cal confirmar assistència.

Blanquerna-URL ofereix a les escoles i als futurs estudiants aquests i d’altres serveis com ara visites personalitzades a les seves facultats, sessions informatives i xerrades d’orientació a les escoles. Podeu consultar aquests serveis al blog de Blanquerna a les Escoles.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.