Vés al contingut

notícies relacionades

n4d-02

Catalunya acull dues trobades internacionals sobre migracions a Europa

OBSERVATORI BLANQUERNA | Diversos representants de la societat civil, líders polítics, experts acadèmics i representants d'organitzacions religioses de diferents parts d'Europa s'han trobat en dues trobades internacionals amb l’objectiu d’explorar sobre la inclusió social de migrants i refugiats en el continent europeu. Les jornades han estat patrocinades pel Centre Internacional de Diàleg KAICIID.

L'univers de Teresa Losada crida al diàleg i l'acció

(CR) Emotiu homenatge a la religiosa franciscana missionera que va practicar el diàleg intercultural amb l'acollida d'immigrants. Unes cent-cinquanta persones de l'univers Teresa Losada van participar dimarts a l'auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL en la jornada de memòria que va organitzar la Fundació Bayt al-Thaqafa amb el lema 'Tots som nosaltres'.

XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya: vint pel·lícules i un curtmetratge

(DGAR) La Direcció General d'Afers Religiosos, dependent del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, realitzarà la XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, que tindrà lloc del 15 al 30 de novembre, amb un cartell de vint pel·lícules i el curtmetratge Mater Salvatoris, de Marc Barceló. En total hi ha previstes 69 projeccions en trenta sales repartides en dotze ciutats, ja que enguany s’hi han sumat els ajuntaments d’Olot, Manresa i Vilafranca del Penedès.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe