Vés al contingut

notícies relacionades

n4d-02

Catalunya acull dues trobades internacionals sobre migracions a Europa

OBSERVATORI BLANQUERNA | Diversos representants de la societat civil, líders polítics, experts acadèmics i representants d'organitzacions religioses de diferents parts d'Europa s'han trobat en dues trobades internacionals amb l’objectiu d’explorar sobre la inclusió social de migrants i refugiats en el continent europeu. Les jornades han estat patrocinades pel Centre Internacional de Diàleg KAICIID.

Més d'un centenar d'experts, al Congrés Internacional de Llibertat Religiosa

(CR) L'auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna -URL acollirà aquest dijous la sessió inaugural del primer Congrés Internacional de Llibertat Religiosa i de Consciència. L'esdeveniment, que s'allargarà fins al divendres al migdia, comptarà amb més d'un centenar d'experts i acadèmics i un total de 24 sessions per tractar diferents temes en matèria de llibertat religiosa.

El Postgrau Blanquerna en Comunicació i Religió Blanquerna cap a la semipresencialitat

(Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura) La 8ena edició del Diploma d’Especialització Universitària en Comunicació i Religió a l’Era Digital Blanquerna oferirà, el proper curs 20-21, algunes de les sessions (el 30% del total) en format digital. L’objectiu, ampliar d’aquesta manera el protagonisme de l’espai digital i l’abast d’estudiants i professors.

L'univers de Teresa Losada crida al diàleg i l'acció

(CR) Emotiu homenatge a la religiosa franciscana missionera que va practicar el diàleg intercultural amb l'acollida d'immigrants. Unes cent-cinquanta persones de l'univers Teresa Losada van participar dimarts a l'auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL en la jornada de memòria que va organitzar la Fundació Bayt al-Thaqafa amb el lema 'Tots som nosaltres'.

XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya: vint pel·lícules i un curtmetratge

(DGAR) La Direcció General d'Afers Religiosos, dependent del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, realitzarà la XIV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, que tindrà lloc del 15 al 30 de novembre, amb un cartell de vint pel·lícules i el curtmetratge Mater Salvatoris, de Marc Barceló. En total hi ha previstes 69 projeccions en trenta sales repartides en dotze ciutats, ja que enguany s’hi han sumat els ajuntaments d’Olot, Manresa i Vilafranca del Penedès.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe