Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura) La 8ena edició del Diploma d’Especialització Universitària en Comunicació i Religió a l’Era Digital Blanquerna oferirà, el proper curs 20-21, algunes de les sessions (el 30% del total) en format digital. L’objectiu, ampliar d’aquesta manera el protagonisme de l’espai digital i l’abast d’estudiants i professors. 

La doctora Míriam Díez Bosch, directora del Diploma, alhora Directora de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura i Vicedegana de Recerca, Postgrau i Relacions Internacionals de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, assegura que “aquesta aposta per la semipresencialitat garanteix la necessària comunicació interpersonal entre docents i estudiants, alhora que possibilita la compatibilitat horària i la conciliació”.

La titulació, amb un recorregut de vuit cursos i més d’una cinquantena d’Alumni, té com a objectiu formar i especialitzar professionals de la comunicació en l’àmbit de la religió. En aquests sentit, els estudiants tenen sortida laboral tant a nivell de comunicació institucional com de mitjans de comunicació generalistes i especialitzats.

Durant l’any acadèmic de durada del Diploma, es recorren tres grans mòduls temàtics integrats per aspectes com el màrqueting digital, la marca personal, la comunicació de crisi, l’estratègia de xarxes socials o el protocol. Tot plegat, des de l’aproximació de la religió i les institucions confessionals.

Els continguts els imparteixen destacats professionals sobre la temàtica, que contribueixen a la creació d’una reconeguda xarxa amb acció i col·laboració continuada. Així, entre l’ampli ventall de professors, hi ha Franca Giansoldati (periodista vaticanista de Il Messagero), Antonio Spadaro (Director de La Civiltà Cattolica), Marco Politi (periodista vaticanista de Il Fatto Quotidiano), Leticia Soberón (Membre del Dicasteri per a la Comunicació de la Santa Seu), Juan Manuel Mora (Vicerector de Comunicació de la Universitat de Navarra), Mireia Prats (Periodista especialitzada en religions a TV3), María Paz López (periodista especialitzada en religions a La Vanguardia) o Jesús Colina (Director editorial d’Aleteia.org).

La preinscripció al Diploma d’Especialització Universitària en Comunicació i Religió és oberta al portal web www.blanquerna.edu. El correu obs@blanquerna.url.edu és el canal on fer arribar els principals dubtes o consultes sobre la titulació, que inicia al mes d’octubre.