Vés al contingut

notícies relacionades

Benavent es presenta a Tortosa per “intentar sembrar esperança”

La presa de possessió del nou bisbe de Tortosa fa de pont entre tots els territoris de parla catalana i reivindica la unitat pastoral d’una diòcesi a cavall de Catalunya i València. (Jordi Llisterri –CR) Els goigs a la Mare de Déu de la Cinta, a la Mare de Déu dels Desemparats i El Virolai són els tres cants que han tancat la cerimònia que ha donat la benvinguda a Enrique Benavent com a nou bisbe de Tortosa.

Benavent: "No com un dèspota que es considera a si mateix amo del ramat"

Carta de salutació del Bisbe Electe de Tortosa Estimats germans: En aquests dies en què estem vivint amb alegria les festes de Pascua, que prompte arribaran a la seua plenitut amb la solemnitat de la Pentecosta, he rebut la notícia que el Sant Pare m’havia nomenat bisbe de Tortosa. Vull manifestar, en primer lloc, la meua gratitud al Papa Francesc per la confiança que m’ha manifestat al confiar-me aquesta missió.

El valencià Enrique Benavent, nou bisbe de Tortosa

(Jordi Llisterri –CR) Aquest divendres al migdia s'ha fet públic el nomenament de Enrique Benavent Vidal com a nou bisbe de Tortosa, seu vacant des del novembre pel trasllat del bisbe Xavier Salinas a Mallorca.

«Esperem tenir nou bisbe pels volts de Pasqua»

(Catalunya Cristiana) El 14 de gener, el Col·legi de Consultors de Tortosa va elegir mossèn Josep Lluís Arín Roig com a administrador diocesà. Amb la presa de possessió de Xavier Salinas com a bisbe de Mallorca la diòcesi de Tortosa resta amb «seu vacant». Mossèn Josep Lluís Arín i Roig expressa en una entrevista l’esperança de poder tenir nou bisbe pels volts de Pasqua. Veure més, aquí. 

panoràmica

Veure la fe