Vés al contingut

notícies relacionades

Sant Joan de Déu convoca el primer Congrés de Solidaritat de la província

(Sant Joan de Déu) Del 17 al 19 de novembre de 2017 tindrà lloc el Primer Congrés de Solidaritat de la província Aragó-Sant Rafael de l'Orde Hospitalària de Sant Joan de Déu al Palau de Congressos de Barcelona (Fira de Montjuïc). Amb el lema 'Construint solidaritat', la trobada vol ser un espai de treball i reflexió de la família hospitalària: germans, treballadors, voluntaris i usuaris.

Davant del tancament de la Model: “Cal garantir la comunicació i proximitat dels presos”

(Justícia i Pau) Diverses entitats que treballen conjuntament en els centres penitenciaris de Catalunya demanen “garantir la comunicació i proximitat dels presos amb les seves famílies i els serveis del que disposen” davant del tancament de la presó Model de Barcelona. Justícia i Pau, el Secretariat de Pastoral Penitenciària de Barcelona i la Fundació Obra Mercedària, entre d'altres signants, han fet públic un manifest on consideren que "tota dec

FEDAC Horta: "El món de l'educació és compartir"

(Laura Mor i M. Eulàlia Muntané –CR) "Cova, Cova! T'estan gravant!". Nens i nenes d'Educació Infantil tenen l'antena posada mentre juguen amb cubells i pales, i l'han volgut avisar. L'estimació i la proximitat és recíproca. Aquesta vegada CatalunyaReligió.cat entrevista Covadonga Iglesias: parvulista de formació, és directora pedagògica de l'escola FEDAC Horta; fa classe d'educació emocional a totes les etapes i també ensenya a parlar en públic als alumnes de batxillerat.

“Cristianisme al segle XXI” presenta models alternatius ecològics i econòmics

(Cristianisme Segle XXI) Aquest cap de setmana s’ha celebrat el IXè Congrés “Cristianisme al segle XXI” amb el tema “Models alternatius de caràcter econòmic i ecològic”. Dels debats i les ponències, destaquen tres conclusions. La necessitat d’austeritat i de justícia davant de l’escassedat i el malbaratament d’energia.

Què diuen els creients sobre medi ambient?

(CR) El cap de setmana del 28 i 29 de novembre la Residència Salesiana Martí Codolar acull el congrés bianual de l'Associació Cristianisme al Segle XXI. Amb el títol 'Models alternatius de caràcter econòmic i ecològic', els congressistes partiran de l'actual problema energètic per abordar nous models de desenvolupament. “En aquest tema -apunten els convocants-, sabem que els creients tenim alguna cosa pròpia a dir-hi”.

Sant Joan de Déu proposa reorientar el model d'intervenció barceloní en el llibre 'Del carrer a la llar'

(Sant Joan de Déu) Aquest dijous es presenta 'Del carrer a la llar: Housing first com a model d’intervenció i la seva aplicació a Barcelona' el darrer llibre d'Ediciones San Juan de Dios-Campus Docent, que obre la col·lecció 'Acogida'. Es tracta d'una publicació digital totalment gratuïta i el seu autor, Joan Uribe, és el director de Sant Joan de Déu Serveis Socials-Barcelona que gestiona dos centres residencials i pisos d’inclusió.

panoràmica

Veure la fe