Vés al contingut

notícies relacionades

llibreria-claret

La nova Llibreria Claret obrirà el 12 de setembre al barri de Gràcia de Barcelona

CLARETIANS | La nova Llibreria Claret obrirà les portes el pròxim 12 de setembre al barri de Gràcia de Barcelona. Actualment, tant la llibreria com l'Editorial Claret, les dues institucions dels missioners claretians, es troben completant el trasllat, una mesura que van anunciar el mes d'abril i que respon al nou context editorial. 

La Llibreria Claret es trasllada al barri de Gràcia de Barcelona

(Claretians) La Llibreria i l’Editorial Claret es traslladaran els pròxims mesos al barri de Gràcia de Barcelona, com una mesura per adaptar-se al nou context editorial. Les dues institucions, dels missioners claretians, mantindran la seva activitat i comptaran amb tots els treballadors i treballadores actuals, indispensables per desenvolupar la nova etapa i els nous projectes.

L’eucaristia per Casaldàliga a Barcelona serà el 8 de setembre

(Claretians) El proper dimarts 8 de setembre se celebrarà a Barcelona una eucaristia d’acció de gràcies pel bisbe claretià Pere Casaldàliga i Pla. La celebració tindrà lloc a les 18:30 h a l’església de l’Immaculat Cor de Maria de Barcelona, al número 47 del carrer Sant Antoni Maria Claret de Barcelona.

Els claretians escullen Mathew Vattamattam nou superior general mirant a Àsia

(CR/Missioners Claretians) Aquest dissabte 5 de setembre el Capítol General dels Missioners Claretians que s’està celebrant a Roma ha elegit el pare Mathew Vattamattam com a superior general de la congregació per als propers sis anys. Vattamattan substitueix el català Josep Maria Abella, que ha estat el superior general durant els darrers dotze anys.  

Nova ordenació sacerdotal a la comunitat claretiana

(Claretians) El dissabte 6 de setembre la parròquia de la Mare de Déu del Lledó de Valls acollirà l’ordenació sacerdotal del missioner claretià Joan Bové en una celebració presidida per l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol.

Veure la fe