Vés al contingut
Catalunya Religió dj. 28/04/2022

(Claretians) La Llibreria i l’Editorial Claret es traslladaran els pròxims mesos al barri de Gràcia de Barcelona, com una mesura per adaptar-se al nou context editorial. Les dues institucions, dels missioners claretians, mantindran la seva activitat i comptaran amb tots els treballadors i treballadores actuals, indispensables per desenvolupar la nova etapa i els nous projectes.

En concret, la llibreria es traslladarà del carrer de Roger de Llúria al carrer Sicília cantonada Travessera de Gràcia, i l’Editorial se situarà en espais de la Cúria dels claretians al carrer Nàpols. El nou trasllat portarà, doncs, l’activitat i les instal·lacions al voltant del nucli claretià de Gràcia, ben conegut per l’Escola i l’Esportiu Claret i pel Santuari-Parròquia del Cor de Maria.

Coincidint amb aquest canvi d’ubicació, Claret reforçarà la seva botiga online. D’aquesta manera es manté la missió pastoral i evangelitzadora, i de servei i suport a l’església de Catalunya. Amb la voluntat de continuar sent referent, la llibreria i l’editorial mantindran l’oferta de títols actuals, en especial, de temàtica religiosa, humanística i de literatura infantil.

Els missioners claretians sempre han mostrat una sensibilitat especial cap a l’apostolat de l’Editorial i la Llibreria Claret. Ho han fet "seguint l’estímul del fundador sant Antoni Maria Claret", expliquen des de la congregació. Al llarg dels anys han anat cercant "la millor adaptació pastoral i les millors formes d'estructurar-se"mantenint el llegat del pare Claret i la seva inquietud per la difusió i publicació religiosa. 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.