Vés al contingut

notícies relacionades

El bisbe Vadell reduirà l’activitat pastoral per un tumor al pàncreas

(Església Barcelona) Fa unes setmanes, en unes proves mèdiques rutinàries a Antoni Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona, li van detectar un tumor localitzat al pàncreas. Tot seguint les prescripcions mèdiques, en els propers dies Vadell es sotmetrà a un tractament de quimioteràpia i possiblement a una intervenció quirúrgica que temporalment l’obligarà a reduir les activitats pastorals.

Toni Boix, de Sant Joan de Déu: “La presència física no és indispensable per estar junts”

(Laura Mor –CR) El distanciament que imposa la crisi sanitària afecta, i molt, els malats ingressats en estat crític pel COVID-19 i també els seus familiars. En l’adversitat i la incertesa, no hi ha l’escalf ni la presència física de les persones estimades. Què passa si la persona mor? Què fan als hospitals per escurçar distàncies i transmetre pau i confiança?

L'atenció espiritual, empremta dels professionals de Sant Joan de Déu

(Laura Mor –CR/Manresa) Per què cal un Servei d'Atenció Espiritual i Religiosa en els centres hospitalaris? Què ofereix Sant Joan de Déu als malalts i a les famílies? L'infermer Pau Miquel ho explica així: “Rescatem la seva biografia espiritual perquè sigui font d'esperança i de confiança”. Miquel és el responsable d'aquest servei, el SAER, de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe