Vés al contingut

notícies relacionades

Juanjo Fernández: “El més important de la vida no són coses”

(Claretians) L'Editorial Claret ha presentat l'últim llibre de Juanjo Fernández, Els 7 superpoders de la felicitat, un llibre d’autoajuda escrit i dibuixat íntegrament a mà i a través del visual thinking. En la presentació, l'autor ha defensat que “les coses més importants de la vida no són coses".

Formació en Visual Thinking per a la classe de Religió

(Editorial Baula) Per tal d’aprendre i ensenyar a l’alumnat a fer servir eines gràfiques per expressar-se de manera visualment comprensible, Baula proposa un curs online de Visual Thinking per a la classe de Religió, a càrrec dels formadors Miryam Artola i Juanjo Fernández.

Visual Thinking per a la classe de Religió

(CR) “Si sabem dibuixar un cercle, un quadrat i un triangle podem fer qualsevol cosa”. Amb aquest esperit senzill i sense por presenten Juanjo Fernández i Myriam Artola el taller de ‘Visual Thinking per a la classe de religió’.

Els esplais i la trobada amb Jesús

(Rafael Ruiz de Gauna-Fundació Pere Tarrés) Fa uns dies es va presentar a la Sala Pere Casaldàliga el llibret Animació de la Fe en el lleure de Juanjo Fernández i publicat per Claret i la Fundació Pere Tarrés. L’autor és un “activista de la fe”, educador amb totes les lletres majúscules, i també bon coneixedor i apassionat de l’educació en el lleure.

Respostes a l’animació de la fe en el lleure

(Fundació Pere Tarrés / Editorial Claret) Els esplais i caus són espais privilegiats on s’educa als infants i joves en valors, entre les quals hi ha la interioritat i l’espiritualitat, i poden afavorir experiències religioses. El dret a l’espiritualitat dels nens i nenes està recollit en diversos articles en la convenció dels drets de la infància de l’ONU (1989).

Juanjo Fernández: “Jesús és un bon monitor”

(Laura Mor –CR) Neix per encàrrec de la Fundació Pere Tarrés i correspon a la unitat didàctica de fe del curs de monitors. El consultor pedagògic Juanjo Fernández ha escrit i il·lustrat el llibre Animació de la fe en el lleure. Formació per a educadors/es en el lleure, que acaben de publicar conjuntament la Fundació Pere Tarrés i l’Editorial Claret.

Sketchnote: deu principis bàsics per explorar la creativitat

(Laura Mor –CR) Mètode, traça, concentració i molta, molta pràctica. La presa d'apunts en esquemes visuals és una nova eina de comunicació. Útil també per als que es dediquen a la pastoral i volen explorar la creativitat. Hem entrat a la llibreta del consultor pedagògic Juanjo Fernández i hi hem descobert un catàleg interessant d'sketchnotes sobre religió i també sobre educació. Què hi ha darrera d'aquesta experiència personal i col·lectiva? Ho recollim aquí amb aquests deu ítems. 1. Són idees, no és art

Veure la fe

podcasts