Vés al contingut

notícies relacionades

Més de 300.000 participants amb identitat cristiana de la Fundació Pere Tarrés durant el 2020

(Fundació Pere Tarrés) Inspirada en una acció amb els evangelis i el missatge de Jesús, la Fundació Pere Tarrés és una entitat de l’Església Catòlica. Per tant, l’acció de les persones que en formen part està arrelada en els valors de l’humanisme cristià. Amb aquesta identitat de fons, el 2020 l’entitat va organitzar activitats socials i educatives on van participar 314.617 persones a través de diferents projectes i activitats.

Sant Joan de Déu explica en un documental els problemes de salut mental en els joves

(Sant Joan de Déu) Sota el títol de ‘Des-Nudos‘, Sant Joan de Déu ha produït un documental que mostra set converses personals i íntimes entre joves que pateixen algun problema de salut mental i persones del seu entorn.  La peça audiovisual ha estat guanyadora de dos premis al festival online de documentals independe

Encara hi ha gent que va a missa?

(Jordi Llisterri –CR) Quan es miren les enquestes sembla que tot va de cap a caiguda. La imatge de determinades parròquies envellides el cap de setmana tampoc animen gaire. Però les dades mostren que la pràctica del culte religiós a Catalunya no és un fet irrellevant. Uns dos milions de catalans són més o menys practicants. És a dir, assisteixen més o menys regularment als oficis religiosos.

El Secretariat Interdiocesà de Joventut presenta "Església Jove"

(SIJ/CR) Les delegacions de joves de Catalunya creen una nova marca. Església Jove és la marca que a partir d’ara engloba tota l’activitat diocesana de joventut dels bisbats amb seu a Catalunya i Balears. Aquest nou concepte es manté en continuïtat amb la tasca realitzada durant des de fa dècades a traves del Secretariat Interdiocesà de Joventut. La marca vol facilitar la visibilitat de les activitats joves en l’església catalana i mallorquina.

Acollida incondicional dels salesians als joves de Torre Baró. Bona Pasqua!

(Laura Mor –CR) “L'acollida, el somriure, el respecte absolut, el reconeixement de l'altre, del jove, com una persona absolutament vàlida”. Aquest és l'estil de l'escola de cuina i bar-restaurant Cruïlla al Punt. Ho explica Dolça Valero, coordinadora d'aquest projecte d'inserció a Torre Baró que forma part de la Fundació Jovent dins les Plataformes Socials dels Salesians. Entre plats i olles, feliciten la Pasqua als lectors de Catalunya Religió.

La nova província de Sant Pau: una oportunitat pels claretians

(Claretians) En clau d’oportunitat. Així veuen els claretians més joves la futura nova província que agruparà Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia. Serà efectiva a partir de l’1 de gener del 2020 i rebrà el nom de Província de Sant Pau. La darrera trobada sectorial d’aquest nou projecte va aplegar 35 participants a la Casa d’Espiritualitat de les Religioses Maria Immaculada a Barcelona.

panoràmica

Veure la fe