Vés al contingut

notícies relacionades

Els pares de les escoles cristianes defensen la immersió lingüística

(CR) La Confederació Cristiana d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya (CCAPAC) ha fet pública una declaració en la que defensen l'actual model d’immersió lingüística en català "com a model d’èxit que ha contribuït decisivament a la integració i a la cohesió social a les escoles i al país".

L'Escola Pia també defensa la immersió lingüística

(Escola Pia de Catalunya) Davant la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya sobre la immersió lingüística, que afecta directament l’Escola Pia de Sarrià, l’Escola Pia de Catalunya vol manifestar que:

Sistach, també amb l’escola catalana

(CR) A través de 140 caràcters el cardenal Lluís Martínez Sistach ha mostrat aquest diumenge el seu suport a l’actual model lingüístic de l’escola catalana. L’arquebisbe de Barcelona ha defensat la immersió lingüística a una piulada al seu twitter personal en català i en castellà.

L’escola cristiana, de nou en defensa de la immersió lingüística

(CR) L’escola cristiana ha reiterat de nou el seu suport al model d’immersió lingüística vigent a Catalunya i que apliquen els més de 400 centres agrupats en la Fundació Escola Cristiana, els dels principals ordes religiosos i dels bisbats i parròquies de Catalunya. En una declaració la Fundació Escola Cristiana de Catalunya afirma “el seu total suport a l’actual model lingüístic de l’escola a casa nostra”.

La Salle amb la immersió lingüística a l'escola

(La Salle) Ja fa temps que des de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) i a través dels consells escolars de molts centres, es dóna suport al model d’immersió lingüística implantat des de fa anys al sistema educatiu del nostre país.

panoràmica

Veure la fe