Vés al contingut

notícies relacionades

Gallifa, el santuari de l’ecologia

(Josep Gordi –CR) De la mà del bon amic Joan Vallhonrat que és un gran coneixedor del medi rural del Vallès i un bon gestor forestal, hem visitat el Santuari de Gallifa. Una nova descoberta dins la col·lecció d'articles sobre santuaris naturals que publiquem a Catalunya Religió.

El Santuari Ecològic de Gallifa proposa una nit d'estels amb sentit espiritual

(Laura Mor -CR) Diuen que alçar els ulls al firmament és una experiència transcendent. Si el cel ve farcit d'estrelles, les preguntes es multipliquen. El proper dissabte 20 de juliol el patronat del Santuari Ecologic de Gallifa organitza una nova edició de la Nit dels Estels. Una proposta també per anar endins, des de la contemplació de la natura.

El Santuari de Gallifa torna a donar veu a mossèn Dalmau

(Laura Mor –CR) Sempre va apostar pel laïcat i per les comunitats cristianes de base. Ara que Josep Dalmau no hi és, els responsables del Santuari Ecològic del Castell de Gallifa han de demostrar que el projecte té recorregut més enllà del capellà resistent que el va aixecar. Aquest dissabte 20 d'octubre, durant el tradicional Aplec del Santuari i coincidint amb el 92è aniversari del seu naixement, seran enterrades les cendres de mossèn Dalmau.

Mor mossèn Dalmau, el capellà resistent

(Jordi Llisterri -CR) No hi va haver mobilització o protesta antifranquista on no estigués present mossèn Josep Dalmau. Un dels capellans amb més connexions amb els moviments polítics i la resistència cultura del país, especialment amb les causes perdudes. Ha mort aquest dimecres 5 de setembre a punt de complir el 92 anys. El funeral se celebrarà aquest divendres, a les 4 de la tarda, a l’església de Gallifa, en el santuari ecològic que ell va aixecar.

Josep Dalmau, la Fundació Quatre Vents i Verdallar, premis Església Plural 2014

(Església Plural) El jurat dels premis Església Plural ha acordat unànimement atorgar el premi 'Mn. Vidal i Aunós a una trajectòria personal', a mossèn Josep Dalmau i Olivé. En la categoria de projecte d'acció social, l'entitat ha reconegut la Fundació Quatre Vents i com a projecte d'economia justa i distributiva, la Fundació Verdallar.

Veure la fe