Vés al contingut

notícies relacionades

Juanjo Fernández: “El més important de la vida no són coses”

(Claretians) L'Editorial Claret ha presentat l'últim llibre de Juanjo Fernández, Els 7 superpoders de la felicitat, un llibre d’autoajuda escrit i dibuixat íntegrament a mà i a través del visual thinking. En la presentació, l'autor ha defensat que “les coses més importants de la vida no són coses".

Jordi Pigem: “Sense transformació personal no anem enlloc”

(Laura Mor –CR) Llegir el filòsof Jordi Pigem no deixa indiferent. Escoltar-lo, tampoc. L'hem entrevistat amb motiu de la publicació de l'assaig Àngels i robots. La interioritat humana en la societat hipertecnològica, XXV Premi Joan Maragall.

​Spotifaith list 2: Deu cançons per Dilluns de Pasqua

(Eloi Aran –CR) La joia, la felicitat, l'eternitat, la vida plena, o el seguiment a Jesús són alguns dels temes que recull aquesta nova llista ‘Spotifaith’. Una proposta per Diumenge i Dilluns de Pasqua amb diferents autors i estils musicals, que se suma als anteriors reculls de cançons que CatalunyaReligió.cat ha seleccionat amb motiu de Setmana Santa.

Baden-Powell: "Procureu deixar aquest món una mica millor de com l'heu trobat"

(Minyons Escoltes i Guies) Aquesta setmana ha fet 73 anys de la mort del fundador de l'escoltisme, Robert Baden-Powell (22 de febrer de 1857, Londres - 8 de gener de 1941 Nyeri, Kenya). Una bona ocasió per recordar el seu darrer missatge adreçat als nois i noies d'arreu del món, trobat entre els seus papers després de la seva mort. Diu així:  «Estimats escoltes,

panoràmica

Veure la fe