Vés al contingut

notícies relacionades

trocajove-2024-5

Els esplais cristians reivindiquen la cultura catalana en una trobada amb més d'un miler de joves

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | Un cap de setmana per reflexionar, estimular el pensament crític i aprofundir en problemàtiques que estan a l’ordre del dia. Així ha definit Anna Grau, presidenta del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés, la TrocaJove, la trobada anual de joves dels centres d’esplai de la federació, que enguany s'ha celebrat a Amposta.

40-aniversari-gep-vilafranca

El Grup Esplai Parroquial de Vilafranca del Penedès celebra 40 anys

GEP DE VILAFRANCA | El 40è aniversari del Grup Esplai Parroquial (GEP) de Vilafranca del Penedès s'ha celebrat aquest dissabte 17 de febrer. La celebració ha consistit en la inauguració d'una exposició commemorativa que recull els 40 anys del GEP amb fotografies, textos, records i objectes representatius.

pere-tarres-lleure-salut-mental-00

“El lleure educatiu ajuda a millorar la salut mental dels joves”

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | La salut mental d'adolescents i joves s'ha convertit en una preocupació creixent en els darrers anys. En aquest context, la participació en activitats de lleure com els casals, les colònies, les extraescolars o els centres d’esplai pot ser una eina clau per prevenir els trastorns mentals en infants i joves.

pere-tarres-trobada-monis

Els esplais cristians reclamen als polítics que escoltin els joves

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | Més de 350 monitors i monitores dels centres i clubs del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés d’arreu de Catalunya i Balears s'han trobat durant aquest cap de setmana a Caldes de Montbui en la 22a edició de la Trobada de Monitors i Monitores. L'objectiu de la trobada ha estat el debat i la reflexió del paper dels joves en la transformació social i sobre l’emergència climàtica.

Veure la fe