Vés al contingut

notícies relacionades

40-aniversari-gep-vilafranca

El Grup Esplai Parroquial de Vilafranca del Penedès celebra 40 anys

GEP DE VILAFRANCA | El 40è aniversari del Grup Esplai Parroquial (GEP) de Vilafranca del Penedès s'ha celebrat aquest dissabte 17 de febrer. La celebració ha consistit en la inauguració d'una exposició commemorativa que recull els 40 anys del GEP amb fotografies, textos, records i objectes representatius.
pere-tarres-lleure-salut-mental-00

“El lleure educatiu ajuda a millorar la salut mental dels joves”

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | La salut mental d'adolescents i joves s'ha convertit en una preocupació creixent en els darrers anys. En aquest context, la participació en activitats de lleure com els casals, les colònies, les extraescolars o els centres d’esplai pot ser una eina clau per prevenir els trastorns mentals en infants i joves.
pere-tarres-trobada-monis

Els esplais cristians reclamen als polítics que escoltin els joves

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | Més de 350 monitors i monitores dels centres i clubs del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés d’arreu de Catalunya i Balears s'han trobat durant aquest cap de setmana a Caldes de Montbui en la 22a edició de la Trobada de Monitors i Monitores. L'objectiu de la trobada ha estat el debat i la reflexió del paper dels joves en la transformació social i sobre l’emergència climàtica.
ago-mcecc-05

Els esplais cristians reivindiquen l'accés al lleure com a prioritat en la infància

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | Els responsables de més de 100 centres i clubs d’esplai de Catalunya, País Valencià, Balears i Andorra, s’han reunit aquest dissabte al Teatre Modern del Prat de Llobregat en l’Assemblea General Ordinària del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés.
pessebre-mcecc-2022

Els esplais cristians pugen els pessebres als cims i ermites de Catalunya

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | Centenars de persones de diversos centres i grups d’esplais del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés, han portat el naixement de Jesús als cims de Catalunya aquests últims caps de setmana de desembre.

Veure la fe