Vés al contingut

notícies relacionades

sol-6

Tortosa inaugura el renovat menjador social Mossèn Sol

BISBAT DE TORTOSA | El trasllat del menjador social de Tortosa Mossèn Sol ja és una realitat. La seva inauguració ha tingut lloc aquest dilluns a la Casa d'Acollida de Tortosa, el nou emplaçament del menjador. El bisbe de Tortosa, Enric Benavent, ha beneït les instal·lacions i ha assegurat que el nou espai "reuneix les condicions per dur a terme el servei". 

Quina tradició amaga el pessebre?

(Fundació Pere Tarrés) Maria, Josep, el nen Jesús, els Reis Mags, els pastors, el llenyataire o el caganer. Aquestes són algunes de les figures que adornaran molts pessebres de les llars catalanes. Ara bé, què és el més tradicional d’aquesta escena?

Un pessebre social recorda les persones sense llar

(CR) Quina seria avui la família de Jesús? Josep i Maria es protegirien del fred de l'hivern en un caixer automàtic? Enric Benavent fa temps que es dedica al món dels pessebres i és professor Professor a la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull. Es presenta com "educador social habilitat".

Els missioners catalans van més enllà de la “promoció humana”

(Laura Mor –CR/Tarragona) Quan no hi ha gaire raons per a l'optimisme, els missioners segueixen al peu del canó. Els toca oferir esperança. Què pot fer l'Església en contextos de pobresa, i sovint també de violència i corrupció? La resposta va més enllà de la “promoció humana”, tal com han reflectit el 90 aniversari del Domund. Dimecres les delegacions de missions han tancat tota una setmana especial d'actes.

panoràmica

Veure la fe