Vés al contingut

notícies relacionades

aeroport-bcn

L'ampliació de l'aeroport del Prat: Què diuen els cristians ecologistes?

ROGER VILACLARA –CR | Ja fa mesos, i fins i tot anys, que l’ampliació de l’aeroport Josep Tarradellas Barcelona – El Prat és motiu de discussió en tertúlies i debats polítics. Les propostes són diverses i en jornades electorals com la que es viurà aquest 23 de juliol acostumen a agafar volada. El debat sovint se centra en les conseqüències que una ampliació pot portar per la zona natural de la Ricarda, al delta del Llobregat. Però, què en pensen els cristians ecologistes sobre aquesta discussió?

ecoparròquia ALT

Sant Ignasi de Lleida, una parròquia ecosolidària

JESUÏTES | La Parròquia de Sant Ignasi de Lleida forma part de la xarxa de parròquies EcoSolidàries que impulsa Justícia i Pau per promoure, en àmbits cristians, el model de persona i de societat justa, solidària i respectuosa amb la natura que reclama l’encíclica Laudato si’. 

art-decalç

Les parròquies ecosolidàries proposen art i cinema per la Setmana Laudato Si'

CR | Les EcoParròquies, la xarxa de parròquies ecosolidàries que impulsa Justícia i Pau, convida enguany a celebrar la Setmana Laudato Si' amb propostes relacionades amb l'art i el cinema. La Setmana Laudato Si' se celebra arreu del món del 21 al 28 de maig sota el lema 'Esperança per a la Terra. Esperança per a la humanitat'. 

laudato-si-claret

Claret publica un recull de reflexions dominicals a partir de la Laudato Si'

CLARETIANS | 'Laudato si’. Reflexions per a les celebracions dominicals. Cicle A' és el nou llibre que l'Editorial Claret publica amb col·laboració de Justícia i Pau. Es tracta d’uns suggeriments per aprofundir l’evangeli del diumenge a partir de les aportacions de l’encíclica 'Laudato si’'.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe