Vés al contingut

notícies relacionades

Juliana Mudarra: “Naixerà una altra forma de vida religiosa dins l'Església”

(Laura Mor –CR) “Feliç sí, preocupada per l'entorn, moltíssim”. Una gran energia vital es barreja amb el neguit constant de la germana Juliana Mudarra Gispert. És patidora de mena i se sent impotent davant de la injustícia. “Si el mateix Jesús no ho va arreglar tot, què puc pretendre jo?” Conscient dels seus límits, s'agafa al tarannà del sembrador: “Fem el bé i ja es recollirà!”. Amb ella sumem una nova veu a la col·lecció d'articles sobre dones i Església.

Les dones pateixen una triple precarietat laboral

(Càritas Barcelona) Amb motiu del 8 de març, dia de les dones treballadores, Càritas Diocesana de Barcelona vol denunciar que les dones pateixen una triple precarietat en matèria laboral: sous més baixos, més atur i més parcialitat. El rostre de la precarietat és el d’una mare sola amb fills, amb dificultats per conciliar la vida familiar i la laboral.

Pastoral Obrera: "El 8 de març és un símbol per a les dones de tot el món"

(Pastoral obrera) Pastoral Obrera ha publicat un manifest amb motiu de la vaga del Dia Internacional de la Dona del pròxim 8 de març. A continuació hi teniu una rèplica del text:

"El 8 de març és un símbol per a les dones de tot el món. Tot i haver acomplert, fa deu anys, el primer centenari dels tràgics fets que recorden aquest dia, encara existeixen moltes discriminacions per esborrar definitivament, per caminar cap a una societat amb igualtat d'oportunitats.

No amagueu les dones

(Jordi Llisterri-CR) "Quan negues el record de les dones, negues la seva presència". Això és el que passa en molts fragments de la Bíblia i que ha posat de relleu la biblista Núria Calduch-Benages en la seva reconeguda trajectòria acadèmica internacional. "Hi ha una història silenciada", afirmava una vegada més aquest dissabte en la presentació dels tres darrers llibres que ha publicat a Catalunya.

panoràmica

Veure la fe