Vés al contingut

notícies relacionades

El Campobosco, un punt d’inflexió per als joves salesians

(CR) “Tots els companys que han anat al Campobosco m’expliquen que els ha marcat un abans i un després”. L’Ivan Cabello, monitor del Centre Juvenil salesià de Terrassa, expressa amb aquestes paraules el seu anhel per anar al Campobosco 2022, que tindrà lloc del 30 de juliol al 8 d’agost.

Restaurada digitalment la pel·lícula sobre Don Bosco de 1935

(Salesians) En el marc del 39è Festival de Cinema de Torí, que es va realitzar del 26 de novembre al 4 de desembre, el Centre Experimental de Cinematografia – Arxiu Nacional Cinema Empresa i la Seu Salesiana van presentar el treball de restauració digital del llargmetratge ‘Don Bosco’, dirigit en 1935 per Goffredo Alessandrini, produït per Riccardo Gualino per a la naixent Lux Film.

Nous materials per a viure la festa de Don Bosco

(Salesians) Amb l'arribada del mes de Don Bosco, la comissió inspectorial d'Animació Vocacional dels Salesians ha elaborat una selecció de materials entorn de la figura de Don Bosco i en el context de la preparació de la seva festa.

La troballa de la relíquia de Don Bosco: l'altra cara de la història

(Salesians) Un robatori que va despertar l'atenció de tot el món. Van ser dues setmanes de recerca i d'investigació, i finalment; quan es va aconseguir situar la relíquia va ser un alleujament per a tots els devots de Don Bosco. Va ser fa una mica més d'un any, el 15 de juny de 2017 quan els Carrabiners d'Asti van recuperar el reliquiari amb una part del cervell de Sant Joan Bosco.

272 participants en el Campobosco 2018

(Salesians) Sota el lema “Anirem a mig fer” 272 participants representaran a la Inspectoria Maria Auxiliadora en el Campobosco 2018, en el qual se seguiran els criteris del pròxim Sínode dels Joves que tindrà lloc a l'octubre de 2018 i que porta per títol ‘Els joves, la fe i el discerniment vocacional’.

La Família Salesiana celebra Don Bosco

(Salesians) La Família Salesiana celebra la festa del seu fundador, Sant Joan Bosco (1815-1888), aquest 31 de gener. Més de 650 obres salesianes a Espanya continuen avui amb la seva tasca en favor dels joves, especialment els més necessitats.

La Fundació Proyecto Don Bosco guardonada amb la Bandera d'Andalusia

(Salesians) La Junta d'Andalusia va celebrar el 28 de Febrer el dia d'Andalusia distingint la tasca de particulars, col·lectius i associacions que duen a terme un treball destacat per a l'avanç, la promoció i millora de les condicions de vida a la Comunitat Autònoma andalusa.

“Sent autèntics i profunds serem grans comunicadors”

(Marian Serrano –Salesians) Filiberto González, conseller general per a la Comunicació Social dels salesians parla al Boletín Salesiano de la comunicació de la Congregació, de reptes, de present i futur. Tota una dimensió lligada a un esstil, a una manera de fer.

panoràmica

Veure la fe