Vés al contingut
Catalunya Religió

(Salesians) Amb l'arribada del mes de Don Bosco, la comissió inspectorial d'Animació Vocacional dels Salesians ha elaborat una selecció de materials entorn de la figura de Don Bosco i en el context de la preparació de la seva festa.

"Són materials pensats per a ser usats en la comunitat salesiana i en els diferents ambients pastorals de l'obra salesiana. Materials de reflexió i formació per a educadors; bon dia per a ser usats a l'escola en les diferents etapes educatives; una setmana vocacional que pot adaptar-se a l'escola o al centre juvenil; temes de formació per a les diferents etapes de l'Itinerari d'Educació en la Fe; a més d'una proposta diària d'espiritualitat per a viure la preparació a la festa del nostre pare; i sempre, una nova edició de la revista Veuen i Segueix-me per a aquest mes de gener" explica el salesià José Miguel Núñez.

Continuen disponibles en la web els materials de la campanya Vine i Veuràs que són vàlids i poden continuar valorant-se. La web ha estat renovada i vol convertir-se també en un instrument de comunicació que mantingui visqui la flama de la campanya Veuen i veuràs i el compromís per suscitar, destriar i acompanyar vocacions apostòliques i d'especial consagració.

En la secció Paraules a cau d'orella es presenten episiodis quotidians de la vida de Don Bosco. Com resa la pàgina web, "no són ni els més importants ni els més decisius. La seva selecció no obeeix a criteris històrics o cronològics. Tampoc són un retrat ni la biografia de la seva vida. Son només històries dins de la història. Són petits relats al fil de la vida diària entreteixits en l'esdevenir dels esdeveniments que va viure el sant dels joves. Són reflexions que brollen de l'admiració i de l'afecte a un gegant de la santedat". Una altra secció són els materials per a la Setmana Vocacional, dirigits a joves de Secundària i Cicles Formatius, entre altres.

Institucions
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.