Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Salesians) Unes 300 persones es van aplegar aquest dissabte al matí per participar d’una jornada formativa a la casa de Martí-Codolar de Barcelona per celebrar l’acte central del bicentenari del naixement de Sant Joan Bosco a Catalunya, organitzat per salesians i salesianes.

Una taula de testimonis formada per Jordi Lleixà, titular de l’escola salesiana de Terrassa, Carmina Panera, de Salesianes Terrassa i de la Fundació Maria Auxiliadora d’acció social, Marta Vázquez, responsable del Centre Obert de Martí-Codolar, Iñaki Ortigosa, de Grups de Fe de Sabadell, i Núria Fernández, salesiana cooperadora molt vinculada a l’obra de Sant Boi de Llobregat, ha transmès la forma com viuen, avui, el carisma de Don Bosco.

Totes les experiències plantejaven un denominador comú: experiències d’alegria i d’altruisme, i en el centre, els infants i joves, especialment els més necessitats. I sempre oberts a la transcendència de l’experiència de Déu.

Després de la Taula hi va haver espai per a la reflexió personal, temps per mirar cap a dins, i posteriorment es van formar quinze grups en els quals s’ha compartit experiència, vida, fe, il·lusions.

L’acte va finalitzar amb la celebració eucarística presidida per Joan Lluís Playà, delegat de l’Inspector a la zona nord de la Inspectoria de Maria Auxiliadora, que ha animat a tothom a seguir fidels a la passió evangelitzadora de Jesús des del carisma de Sant Joan Bosco.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.