Vés al contingut
Catalunya Religió

(Salesians) Sota el lema “Anirem a mig fer” 272 participants representaran a la Inspectoria Maria Auxiliadora en el Campobosco 2018, en el qual se seguiran els criteris del pròxim Sínode dels Joves que tindrà lloc a l'octubre de 2018 i que porta per títol ‘Els joves, la fe i el discerniment vocacional’.

Aquesta trobada, organitzat pel Moviment Juvenil Salesià (MJS) d'Espanya i Portugal, congregarà a 650 joves que recorreran els passos de Sant Joan Bosco, fundador dels Salesians, i Santa Maria Mazzarello, cofundadora de les Salesianes. Com a novetat enguany, tindran l'ocasió de participar diversos joves sirians, procedents dels oratoris salesians del país asiàtic.

L'esdeveniment arranca el 29 de juliol a Barcelona, ciutat que va visitar Don Bosco en 1886, i continua pel Piemont, a Itàlia fins al 7 d'agost.

El Campobosco es presenta com una oportunitat per a conèixer més a fons les arrels del carisma salesià. També és una oportunitat per a acostar-se més a Jesús i sentir-se part de la seua Església, just l'any en el qual se celebra el Sínode dels Bisbes sobre els Joves.

Serà l'edició tretzena. El primer es va celebrar en 1981. En l'última edició, celebrada en 2014 van participar al voltant de 400, nombre que per a aquest pròxim esdeveniment ha crescut considerablement.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.