Vés al contingut

notícies relacionades

El Govern impulsarà l’acord ‘Religions per la llengua’

(CR) Aquest dijous s’ha fet públic el paquet de mesures del Govern per impulsar el català en els diferents àmbits del Departament de Justícia, que inclou la tasca de la Direcció General d’Afers Religiosos. Consideren que la llengua és una eina d’integració social de primer ordre i que cal consolidar-la també entre els col·lectius religiosos.

Afers Religiosos promou la difusió de terminologia religiosa en català a les xarxes

(Afers Religiosos) Des d’aquest diumenge, les xarxes socials de la Direcció General d’Afers Religiosos (DGAR) incorporen una nova secció setmanal. Es tracta d''El mot de la setmana', un apartat que té com a objectiu difondre la terminologia religiosa en català. Els mots són seleccionats en funció de la seva vinculació amb l’actualitat, la seva popularitat o la seva rellevància dins del vocabulari propi de cada tradició religiosa.

L'harmonia interconfessional, una prioritat de país

(Direcció General d'Afers Religiosos/CR) El Departament de Justícia, per mitjà de la Direcció General d’Afers Religiosos, ha impulsat una declaració institucional amb motiu de la celebració de la

40.000 euros per a cinc projectes en matèria de diversitat religiosa

(Afers Religiosos) La Generalitat de Catalunya ha fet pública la resolució definitiva de la concessió d'ajuts a cinc projectes de recerca en matèria d'afers religiosos amb una dotació pressupostària de 40.000 €. Amb aquests ajuts, la Direcció General d'Afers Religiosos busca promoure la recerca i la innovació sobre afers religiosos per crear nou coneixement aplicable. 

Afers Religiosos atén quasi 400 consultes en un any

(DGAR) La Direcció General d’Afers Religiosos referma la seva voluntat de continuar sent un referent a l’hora de proporcionar informació i assessorament per garantir l’exercici dels drets de llibertat religiosa a Catalunya. Ho fa a través de les consultes i també de la millora en l'accessibilitat digital. 

panoràmica

Veure la fe

podcasts